UKK

Usein kysytyt kysymykset ilotulituksista.

K: Paljo maksaa ilotulitus?

V: Riippuu paikasta, ajasta, tulituksen koosta yms.

K: No sellanen pieni tulitus.. Paljoko maksaa? Kerro ny jotain hintoja?

V: Pienin ilotulitus, mitä kannattaa tilata, on 800€ (sis alv 24%). Käytännössä suositelen tilaamaan 1000€ – 1500€ keikkaa esim. häihin ja syntymäpäiville.

K: Kauhean kallista! Miksi noin korkea lähtöhinta?

V: Ammattimaiseen tulitukseen sisältyy kaikki kuljetukset, työt, vakuutukset, siivoaminen ja viranomaisten kanssa neuvoitellut luvat yms. Moni noista osa-alueista on lähes yhtä työläitä oli keikan koko mikä tahansa, joten hinta/laatu suhde kärsisi aika pahasti jos paukkujen vähentämisen kautta hintaa toisi alaspäin.

K: Tonni on paljon rahaa, kai sillä saa ees ison tulituksen?

V: Saa. 🙂 Kukaan ei oo valittanut että ei olisi saanut rahoille vastinetta. Päinvastoin, on ihmetelty että saa noinkin ison shown.

K: Onko mitään halvempaa vaihtoehtoa?

V: On, tavallaan. Voit ampua kuluttajille hyväksyttyjä tuotteita itse. Toki tällöin luparuljanssi, ammunta, siivous ja haluamasi vakuutukset pitää hoitaa itse. Voin toki antaa tähänkin kohtuudella neuvoja mm. sähköpostitse. Suosittelen http://www.rakettikauppa.com/ verkkokauppaa.

 

Usein kysytyt kysymykset erikoistehosteista

K: Paljo maksaa …

V: Ihan mahdotonta sanoa. Ota yhteyttä.

K: Onnistuuko …

V: Onnistuu. Jos en itse osaa/pysty niin tuon paikalle jonkun joka osaa. 🙂

 

Alle voi kommentoida jos vastausta ei löydy. Huomaa tosin että tyhjennän kommenttiosiota samalla kun täydennän UKK listaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *