Firman perustaminen ja uudet kujeet.

Tuli sitten pistettyä toiminimi pystyyn ja nykyään teen keikkaa toiminimen kautta. Tai oikeastaan firma on rekisteröity jo viime syksynä mutta sivujen yms. pystytys on vienyt aikaa. Teen edelleen tehostetyöt pääsääntöisesti Pyrostar:n alihankkijana mutta toki koetan hommata omia keikkoja ja kalustoa.

Ensimmäinen hankintani oli pieni videokamera jotta saan tulevista keikoista jotain näytettävää nettiin. Itse työsuorituksen aikana kun harvemmin ehtii kameralla sohiin niin tuollainen tunteja itsekseen nauhoittava kamera on aika jees. 🙂

Viimeaikoina merkittävin keikkaputki oli toimia Tapparan tehosteidet ampujana. Oli aika hieno kokemus. Keikat sujui hienosti muutamaa tuotevikaa lukuunottamatta. Tallensin kameralla osan sisääntuloista ja niitä löytyy Youtubesta.

 

Posted in Yleinen and tagged as , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *